Szolgáltatások

szolgáltatások
Szolgáltatásaink a teljes pályázati folyamatot átölelik a tervezéstől a pályázat megírásán és a pályázott összeg lehívásán át egészen a projekt befejezését követő több éves adminisztrációs munkáig.

Tekintse át szolgáltatásainkat, és kérdés esetén keressen bennünket bizalommal.

Pályázatfigyelés

Személyre szabottan értesítést küldünk önnek azokról a pályázatokról, amelyek az ön cégét is érdekelhetik. Iratkozzon fel hírlevelünkre és mi értesítjük önt az aktuális pályázatokról. Mi napról napra figyeljük a pályázatokat hisz ez a munkánk alapja, és értesítjük önt az igényeinek megfelelő pályázati kiírásokról. Így előre tervezhetünk közösen és elsők között nyújthatjuk be a pályázatát. Érdeklődjön nálunk az aktuális és várható pályázatokról itt.

Pályázati előminősítés

Töltse ki adatlapunkat és mi szakembereink segítségével azt kielemezve értesítjük önt, melyek azok a pályázatok amelyiken ön részt vehet és milyen összegű támogatást igényelhet. Nem csak azt tudhatja, meg hogy részt vehet-e az aktuális pályázatokon, hanem azt is, hogy mekkora eséllyel indulhat az adott pályázaton.

Pályázati tanácsadás

Miután meggyőződtünk arról, hogy pályázata támogatást nyerhet, segítünk a projekt összeállításában. Ismertetjük, hogy milyen költségeket számolhat el és hogyan érdemes optimalizálni a projektet.

Pályázatírás

Az ön által biztosított információk és dokumentumok alapján a pályázatkészítés szakmai és adminisztrációs részét a lehető legnagyobb mértékben átvállaljuk, szorosan együttműködve önnel.

Utógondozás és elszámolás

A pályázata nyertesként történő kihirdetése után sem hagyjuk magára. segítünk a költségek elszámolásában a kötelező jelentések elkészítésében és a lezárásban.