Modern Vállalkozások Programja

Minden kedves ügyfelünknek, aki a Modern Vállalkozások Program keretén belül köt szerződést és vouchert igényel (Pályázatírás, Projektmenedzsment) GINOP-3.2.2-8.2.4-16 – Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása című pályázat írására az alábbi kedvezményekben részesül:

– pályázatírási díj 100.000 Ft  helyett 0 Ft

– sikerdíj 8% helyett mindösszesen 6%, mely tartalmazza a projektmenedzsment feladatok ellátását, valamint az utógondozást is

Ha még nincs is preferált szállítója, de szeretne pályázni, abban az esetben segítünk Önnek a helyi IKT tanácsadója közreműködésével együtt, a legmegfelelőbb szállítót megtalálni.
“Mennyivel egyszerűbb lenne néhány okos megoldással támogatni a munkánkat, milyen jó lenne ha bennünket is hasonlóan megtalálnának vevőink. Nem igazán ismerjük a digitalizációban rejlő lehetőségeket, vagy ódzkodunk azok használatától. Legbelül ugyanakkor érezzük ismereteink hiányát, tapasztaljuk növekvő versenyhátrányunkat és míg vállunkat ott nyomasztja az ajtónkon kopogtató új jogszabályi kötelezettségek sora, fejünkben folyamatosan motoszkál a kérdés: „hogyan kezdjünk neki a változtatásnak?”
A Modern Vállalkozások Programja igyekszik segíteni a vállalkozásokon, útbaigazítani őket a digitális átalakulás felé vezető úton. A Program felméréseket végez, informatikai fejlesztéseket, megoldásokat javasol, kedvezményeket tesz elérhetővé, rendezvényekkel, saját fejlesztésű szemléletformáló tartalmakkal hozza közelebb az informatika világát.

Kizárólag a Modern Vállalkozások Programja keretében elérhetőek a Digitálisan Felkészült Vállalkozás (DFV), valamint az emelt szintű Digitalizációra Felkészült Vállalkozás (eDFV) minősítések.

A Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítéssel GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódjelű, komplex vállalati infokommunikációs fejlesztéseket támogató pályázatban +5% vissza nem térítendő támogatás, melynek mértéke legfeljebb 40% és +4 értékelési pont szerezhető!

 

A Programunk tehát Önökhöz és Önöknek szól. Vállalkozókhoz, vállalkozásokat sorsát irányító magánemberekhez, döntéshozókhoz. Tartson velünk ezen az úton. Legyen egy jókedvű, innovatív, jövőbe tartó, közösség tagja! Vállalkozzon Ön is Digitálisan!

Pályázati dokumentációjának az elkészítéséhez válaszon minket  Modern Vállalkozások Programja által minősített pályázatíró céget.

 

Forrás: Modern vállalkozások Programja